Pages

Wednesday, May 19, 2010

award dan tag ! siap sedia korang aku tag sekali ! hee

1. copy award ini kat blog korang




2. buat ucapan korang kepada pemberi award dan perasaan korang

thanks kat linda musee bab tag bobo yer heheh :P


3. jawab soalan soalan tag ni

*apa yang sedang bermain di fikiran anda sekarang ?
mcm ner la bobo nak wat fyp(final year project)

*apakah nama samaran korang ?
bo
manje
adik 
bobo

*nyatakan 3 orang yang anda sayang
Rasulullah SAW
keluarga dan kawankawan
bobo syg nd 8830

*panggilan untuk si dia
nickname untuk dia,hang jer heheheh :P

*hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
vespa px 200

*blog mana yang korang suka visit dan yang boleh aku follow jugak

9 comments:

p3perak said...

blog ini best:

http://p3perak.blogspot.com/

follow la..

hehehehe..

Amy Syaquena said...

salam ziarah..1st time berkunjung di sini,nice blog..amy just follow ur blog..pasni leh la amy selalu berkunjung di sini,klu ada masa jemput la ke blog amy..salam kenal ya..

atie said...

comey nye n3 :) i like..

gades ain said...

manje? hehehe :P comel jepp xD

bobo said...

p3perak sy dah folou la ;p
amy sy pon dah folou awk :P
atie ape yg comey?heheeh
ain manje name senior pggil sy :P

Ery Farieha said...

bo
manja
adik
bobo

hoolololohh
manjanye die
hhihihih

bobo said...

dah bobo anak bongsu pggil la adik lg pon sowang jer laki manje la heheheh

Lovely Bella said...

tahniah buat kamu!! nice blog.. jenjalan lalu follow :)

bobo said...

thanks bella :P

Post a Comment