Pages

Wednesday, July 28, 2010

7ELEVEN KENA SAMUN

salam...ase nyer lame sgat bobo x mengupdate blog bobo yer.....sowi bobo ucapkan kerana ketidak ada masaan heheh(apa punya ayat la heheh).Skang bobo nak update n nak kongsi video ngan hgpa semua..x tau la klu hgpa semua dah tgok ker belom...tp video nie agak ganas skit budak umo 18 tahun kebawah jgn tegok.Ibu mengandung ke yg bru nak mengandung ke yg tengah besalin ke dinasihat kan supaya tidak menonton video nie k.Kepada seluruh pekerja 7ELEVEN diharap bersabar(klu buleh cari keje lain).........

video
kira berapa kali perompak tu tetak pekerja 7ELEVEN tu

26 comments:

ira aje said...

neh bile pny ek?

yatie said...

rasanya dia tak tetak betul2 kan..diorang just acah je, utk takutkan pekerja 7e tu. btw, bahaya r, kedai2 yg operasi 24jam better psng security guard

faizzach said...

meremamg bulu roma tgk parang pnjg2 cmtu... huhuhuhuhu.. sekali die sauk mmpus trus... ngeri2..

sop said...

sentiasa berdoa agar dihindari musibah..amin

pch said...

uiii..seram


PORTABLE SOFTWARE: UNTUK LOCK USB PORT KOMPUTER DENGAN MUDAH
PORTABLE SOFTWARE: UNTUK MELAJUKAN KOMPUTER TANPA PENAMBAHAN RAM

asLeenda said...

dulu pernah jadik manager 7e jugak..n pernah jugak kene samun..tp dia just tunjuk parang je..alhamdulillah tak buat pa pe..:)

MX said...

bahaye2...
sekarang ni macam2 boleh jadi...
banyak2 berdoa supaya dijauhkan benda2 macam nie...

cik Nemo said...

seram gile!

mifh @ Hadi said...

mudah mudahan di jauhkan:)

Tomato Gurl's Life said...

bahayanyer....semoga dijauhkan dari segala musibah..

Zura said...

eee...takut plak nengok..

xkane said...

huhu...panjang gila parang perompak tu...ngeri pulak tgk...

cik tomyam said...

dye dah tetak ke pekerja 7-eleven tu?

naek bertengkat2 bulu.

Peminat Katie Holmes said...

rakyat malaysia semakin kejam.

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

takutnye..ermm...xbrani tgk vdeo tuh..haha..
actually kat mane2 pon bhye..sbb sekarang ni
manusia dah xder keperimanusiaan..
~_~

FloEllen said...

aduiii...seramnya....kesian kat pekerja 7 eleven..semua takut2 kan....

noor afzan said...

7E memang selalu je kena target penyamun.
huhu~

MR. MIND said...

menakutkan....

~~su manje~~~ said...

em...sape lah agaknya yg menyamun tu ...adakah bangsa melayu atau bangsa asing kalau melayu mmg melayu mudah lupe...anak gampang..x sedar diri...tak de maruah,malas,,,ulat pun tak mals tau..tak guna....bertukarlah jadi atomen...ergh......geramnaya

cik maira said...

kesian kan org yg keje kt 7e nie..
ape kate letak satu polis/pak guard kt situ..
heheheheh..:))

yaya said...

ex pekerje. sib baek dah behti.
takott ~

sue-sama said...

uuhuhuhu..cuakkkk

YOUsoF said...

sangat kesian kat 2 org mamat tu..

biadap gile perompak² tak gune tu.

aku_gayahspears said...

ish2.. macam2 skrg nih.. jgn samun rumah orang suda...nak raye nih

bloggerman said...

sial,punya keling

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment